Lutz-Jesco Nederland B.V.
Professionals in waterdesinfectie

WELKOM BIJ LUTZ-JESCO

Of het nu gaat om desinfectie met natriumhypochloriet, calciumhypochloriet of chloordioxide - wij hebben voor iedere waterbehandeling een passende oplossing. Zoutelectrolyse-systemen en CHC-installaties helpen u hierbij.

Op verantwoorde wijze desinfectiemiddelen toevoegen aan water vereist buitengewoon betrouwbare doseertechniek. Onze R&D afdeling heeft voor dit doel systemen ontwikkeld die internationaal zijn toegelaten en precies doen wat ze moeten doen. 

Voor desinfectie van zwembadwater, koelwater, proceswater, en afvalwater worden verschillende methodes toegepast. Elke methode heeft specifieke op het proces afgestemde eigenschappen wanneer het gaat om technische werking en de gebruikte chemicaliën.

De technisch hoogstaande systemen waarborgen een exacte dosering van desinfectiemiddelen en garanderen zo een optimale waterkwaliteit tegen de laagste kosten.

We verheugen ons op uw interesse.


Wij zijn de hele zomer open ! Wij wensen iedereen een fijne vakantie.Lutz-Jesco Nederland B.V.   -   Ridderkerk          Tel 0180 - 49 94 60          info@lutz-jesco.nl